Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Αν θέλετε να φτιάξετε σπιτικό χωριάτικο φύλλο για τη σπανακοτυρόπιτα, δείτε τη συνταγή μου εδώ.Πλένουμε πρώτα τα χόρτα, τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι, τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε μπολ.Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμύδια, τα προσθέτουμε στο σπανάκι και τα...