Μοσχαρίσιο κότσι με κόκκινες πιπεριές και κριθαράκι

Μοσχαρίσιο κότσι με κόκκινες πιπεριές και κριθαράκι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Γαλάτεια Παμπορίδη
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνετε το κρέας απ’ όλες τις πλευρές. Βάζετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι και το τοποθετείτε σε δυνατή φωτιά. Βήμα 2 Προσθέτετε το κρέας (κάντε το σε δόσεις αν δεν χωράνε όλα τα κομμάτια στο τηγάνι σας. Μην τα...