Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο τα φρέσκα κρεμμυδάκια.Προσθέστε το σπανάκι και αφήστε το σε δυνατή φωτιά μέχρι να στεγνώσει. Ρίξτε τον άνηθο και ανακατέψτε.Σε ένα άλλο, αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο.Μοιράστε το σπανάκι και τα μανιτάρια...