Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Βήμα 1 Βάζετε τα φιλέτα τσιπούρας σε μια γυάλινη ή πλαστική λεκάνη, τα ραντίζετε με 4 κουταλιές χυμό λεμονιού, τα αλατοπιπερώνετε και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 20-30 περίπου λεπτά.Βήμα 2 Καθαρίζετε το λουβί και το ρίχνετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Το...