Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Καθαρίζετε καλά τα κρεμμύδια και με ένα μαχαίρι τα σχίζετε από μια πλευρά μέχρι το κέντρο του κρεμμυδιού.Στην συνέχεια τα σιγοβράζετε για 20 λεπτά μέσα σε νερό η σε ζωμό μέχρι να μαλακώσουν, τα αποσύρετε και στην συνέχεια με προσοχή, αφού κρυώσουν λίγο, ξεχωρίζετε τα φύλλα του...