Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Τάρτα με ντοματίνια και ανθότυρο Madame Ginger Ποιός δεν αγαπά τη σφολιάτα? Ειδικά όταν το βούτυρο ειναι μπόλικο και μυρωδάτο και όταν ψήνεται έτσι ώστε να ειναι αφράτη αλλά και τραγανή ταυτόχρονα. Κλείνεις τα μάτια, την δαγκώνεις, χρρρτς και το στόμα σου γεμίζει γέυση μοναδική....