Καντίν μπουτού κεφτέ Τα μπουτάκια της χανούμισσας

Καντίν μπουτού κεφτέ Τα μπουτάκια της χανούμισσας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ζυμώνετε τον κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ρύζι, το μαϊντανό και τον άνηθο, το αβγό, αλάτι, πιπέρι και τη φέτα. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο και το αφήνετε 2 ώρες να σταθεί.Πλάθετε το μίγμα σε μακρόστενες κροκέτες. Πρώτα τις αλευρώνετε, τις βουτάτε μετά στο αβγό και τέλος στη...