Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Διαλύετε το σαλέπι σε μισό φλιτζάνι κρύο γάλα και ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι. Το βάζετε πάνω σε μέτρια φωτιά, προσθέτετε το γάλα με το σαλέπι, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά.Αφήνετε την κρέμα να βράσει για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας...