Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τα καναπέ με προσούτο: Πλένετε και στεγνώνετε τις πιπεριές και τις ψήνετε στο φούρνο στο γκριλ στους 200ο C μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις βγάζετε, τις αφήνετε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζετε προσεκτικά και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια μήκους 2εκ. Το ίδιο κάνετε και με το...