Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Σε ένα ταψί φούρνου βάζετετο σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τον άνηθο. Ανακατεύετεμε τα χέρια, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτετε τις ντομάτες και την κρέμα σκόρδου. Ανακατεύετε ξανά τα υλικά απαλά με τα χέρια ή...