Όταν τα ζυμαρικά σας βράσουν , μην χύνετε το νερό! Κρατήστε λίγο και προσθέστε το στην σάλτσα των ζυμαρικών σας. Θα σας δώσει μια πλούσια και κρεμώδη σάλτσα χωρίς να προσθέσετε άλλα υγρά.
Βράζουμε τα σπαγγέτι και τα στραγγίζουμε. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει λίγο, προσθέτουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε τα σπαγγέτι σε μια πιατέλα και...