Φωλιές σφολιάτας κρεμμύδι - μπέικον

Φωλιές σφολιάτας κρεμμύδι - μπέικον

Από την ιστοσελίδα
https://www.chefoulis.gr/
Συγγραφέας
Άννα
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε τα κρεμμύδια με την ζάχαρη και λίγο ξύδι βαλσάμικο. Σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε συχνά μέχρι να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια περίπου 20 λεπτά (καταλαβαίνουμε ότι καραμέλωσαν...