Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε τα κρεμμύδια με την ζάχαρη και λίγο ξύδι βαλσάμικο. Σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε συχνά μέχρι να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια περίπου 20 λεπτά (καταλαβαίνουμε ότι καραμέλωσαν...