Αφράτο ραβανί με ινδοκάρυδο και κρέμα

Αφράτο ραβανί με ινδοκάρυδο και κρέμα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Χτυπάμε λιωμένο το βούτυρο με την ζάχαρη 6 λεπτά Προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους αυγών, γιαούρτι, ξύσμα, έχουμε χτυπήσει τα ασπράδια αυγών με λίγο αλάτι σε μια απαλή μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μίγμα τέλος μπέικιν, καρύδα και σιμιγδάλι.Το τοποθετούμε στο λαδωμένο ταψάκι...