Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ξεκινάμε την αλμυρή μυζηθρόπιτα με σπιτικό φύλλο, ψιχουλιάζοντας πρώτα σε ένα μπολ το αλεύρι με το βούτυρο, όπως κάνουμε στις τάρτες. Όταν το μείγμα θυμίζει βρεγμένη άμμο, προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό και το αλάτι. Ζυμώνουμε να ενωθούν τα υλικά. Η ζύμη πρέπει να είναι...