Όταν τα ζυμαρικά σας βράσουν , μην χύνετε το νερό! Κρατήστε λίγο και προσθέστε το στην σάλτσα των ζυμαρικών σας. Θα σας δώσει μια πλούσια και κρεμώδη σάλτσα χωρίς να προσθέσετε άλλα υγρά.
Ρίχνετε τις πέννες σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει και τις βράζετε αλ ντέντε σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, προσθέτετε στην κατσαρόλα και το σπανάκι. Στο μεταξύ βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και...