Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για την χωριάτικη μακαρονόπιτα με αυγά και γιαούρτι, πρώτα βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε καλά και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε να λιώσει όσο ακόμα τα μακαρόνια είναι ζεστά. Αφήνουμε τα μακαρόνια να...