Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Ετοιμάζετε πρώτα το πέστο δυόσμου: Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αλέθετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.Βήμα 2 Αν χρειαστεί προσθέτετε ακόμα λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε το χαλλούμι ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά περίπου από την...