Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Δροσερό και εύκολο γλύκισμα για όλες τις ώρες Για την κρέμα Στο κάδο του μίξερ στη γρήγορη σκάλα ανακατεύουμε το τυρί κρέμα μαζί με την κρέμα γάλακτος για 5 -7 λεπτά στη δυνατή σκάλα μέχρι να γίνει σφικτή κρέμα.Για τη βάση και συναρμολόγηση Σε ένα μπολ ανακατεύετε τον καφέ, το...