Για να κάνετε πιο γευστική και τραγανή τη σπιτική σας πίτσα, βάλτε στη ζύμη λίγη ζάχαρη.
Σε μικρό κατσαρολάκι αναμιγνύουμε το μέλι, το νερό, το θυμάρι και το ξύσμα και βράζουμε, ανακατεύοντας, μέχρι να λιώσει το μέλι.
Βράζουμε για 1 λεπτό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Στραγγίζουμε μέσα σε κανάτα,αφού στύψουμε όσο καλύτερα μπορούμε το θυμάρι και το ξύσμαγια να βγάλουν τα αρώματα τους, πριν τα αφαιρέσουμε.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες τουλάχιστον.
Βάζουμε σε παγωτομηχανή για 20 λεπτά περίπου, βγάζουμε και τοποθετούμε σε δοχείο στο ψυγείο για 2 ώρες προτού σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.