Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Για να ετοιμάσετε τη βάση, ανακατέψτε σε ένα μπολ το αλεύρι, την αμυγδαλόψιχα, τη ζάχαρη και το βούτυρο και τρίψτε τα μέχρι να σχηματιστούν ψίχουλα. Ρίξτε το νερό και ζυμώστε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια.Σκεπάστε τη με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε τη στην άκρη για 30...