Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι ν' αφρατέψει.Προσθέτουμε ένα ένα τ' αβγα και χτυπάμε για 3 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα. Χτυπάμε για 1 λεπτό.Ρίχνουμε εναλλάξ το χυμό-γάλα με τη φαρίνα και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.Βουτυρώνουμε και...