Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220° C. Βουτυρώνετε 8 ατομικά σκεύη για σουφλέ (ραμεκέν, χωρητικότητας 2/3 φλ. περίπου) και πασπαλίζετε γενναιόδωρα το εσωτερικό τους με ζάχαρη.Βήμα 2 Χτυπάτε με το μίξερ σε ένα μικρό μπολ την αναρή με το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού να...