Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρέας κομμένο σε μικρά κομματάκια και τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. Μόλις μαραθούν, προσθέτουμε την ντομάτα, ρίγανη, μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι, τη φέτα τριμμένη και σβήνουμε με το κρασί. Αφού πάρει βράση, και το κρέας μας έχει μαλακώσει, σερβίρουμε αμέσως.
Αν το κάψουμε δεν πειράζει, Τσικνοπέμπτη είναι ….θα τσικνίσουμε!
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.