Κανταΐφια με δαμάσκηνα και κρέμα χαλβά με αγαύη

Κανταΐφια με δαμάσκηνα και κρέμα χαλβά με αγαύη

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε τα δαμάσκηνα μαζί με το ξυλάκι κανέλας, το κόκκινο κρασί και το Σιρόπι Αγαύης σε μέτρια φωτιά. Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο νεράκι μέχρι να σκεπαστούν τα δαμάσκηνα. Βράζετε για 15 λεπτά περίπου και μέχρι τα δαμάσκηνα να φουσκώσουν και να...