Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Πλένουμε το μπούτι και χαράζουμε μπακλαβαδωτά την πέτσα του με κοφτερό μαχαίρι, σε περίπτωση που την κρατήσουμε.Του κάνουμε ένα καλό ομοιόμορφο μασάζ με αλάτι σε κάθε του πλευρά, πιέζοντας και επιμένοντας μέχρι σχεδόν να λιώσει το αλάτι.Απλώνουμε 4-5 φύλλα λαδόκολλας σταυρωτά το...