Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
ΥΛΙΚ Α1 Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τα άλευρα, για 5’ με το φτερό. Ρίχνουμε τα άλευρα και τα ανακατεύουμε σιγά-σιγά για λίγο, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.2 Πλάθουμε οβάλ κομματάκια και τα πατάμε ελαφρά με το σύρμα. Ψήνουμε στους 180-200° C για 20-24’. Μόλις βγουν...