Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Πλένω καλά τις σουπιές από τις άμμους, αφαιρώ το κόκκαλο και κρατάω το σώμα και τα πλοκάμια. Κατόπιν τις κόβω σε μέτρια κομμάτια.Σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά (7/9) γυρνάω το κρεμμύδι με 2 κ.σ. λάδι μέχρι να μαλακώσει και στην συνέχεια προσθέτω τις σουπιές, τα δαφνόφυλλα και...