Κρατήστε μακριά απ’ τα τρόφιμα σας όπως το ρύζι και τις φακές, τα ενοχλητικά έντομα βάζοντας σε ένα αλουμινόχαρτο 1 κουταλιά της σούπας ελληνικό καφέ στο κάτω μέρος του ντουλαπιού.
Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν και το αφήνουμε να χλιαρέψει.Κάνουμε τα ασπράδια μαρέγκα προσθέτοντας σιγά σιγά τη ζάχαρη.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τους κρόκους με το ξύσμα πορτοκαλιού και προσθέτουμε αργά...