Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για το κοφτό μακαρονάκι σουφλέ στο φούρνο, χρησιμοποιούμε βαθύ ταψί, στρογγυλό ή τετράγωνο 35-40 εκ., το οποίο ακουμπάμε πάνω σε σανίδα κοπής για να γέρνει απ’ τη μια πλευρά. Επίσης χρησιμοποιούμε ένα πιρούνι.Στην ανασηκωμένη πλευρά του ταψιού σπάμε με τα χέρια τη φέτα σε...