Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
για τη sauce:
Αρχικά, κόβουμε το κρεμμύδι και ξεπετσιάζουμε το κοτόπουλο.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μόλις ξανθίσει βάζουμε το κοτόπουλο.
Όταν τσουρουφλιστεί και από τις δύο μεριές, το μεθάμε με την μπύρα.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο και περιμένουμε να βράσει για 20 με 30 λεπτά.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε 200 γραμμάρια τυρί κρέμα με σκόρδο και χορταρικά.
Ανακατεύουμε, ώσπου να λιώσει το τυρί.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και το αφαιρούμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε μια μεγάλη μερίδα, με το μπούτι στη μια μεριά, τα σπαράγγια στην άλλη και πάνω τους την κρέμα.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.