Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Για το ζυμωτό ψωμί με μαγιά, σε λεκάνη βάζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε την ενεργοποιημένη μαγιά. Ανακατεύουμε με το χέρι. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό. Θα πάρει συνολικά περίπου 2 ποτήρια. Το νερό να είναι χλιαρό. Προσοχή, όχι ζεστό, γιατί θα καεί η μαγιά και δεν θα φουσκώσει....