Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Μυρωδάτη και λαχταριστή τυρόπιτα με αυθεντικό χωριάτικο φύλλο και τραγανή υφή… Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις και τοποθετήστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου.Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε 1 φλιτζάνι από το γάλα, τα δυο αυγά και χτυπάτε με το σύρμα. Στη...