Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ο C. Κόβετε την κάθε πίτα σε όγδοα.Βήμα 2 Απλώνετε τα κομμάτια σε ένα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητική λαδόκολλα. Βήμα 3 Ραντίζετε με τη μια κουταλιά ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με το σκόρδο και λίγο αλάτι.Βήμα 4 Ψήνετε στον...