Moσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα με κόκκινο κρασί και δεντρολίβανο

Moσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα με κόκκινο κρασί και δεντρολίβανο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ο C. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει.Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να βράσει σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αδειάζετε το κρέας στη γάστρα και σκουπίζετε το...