Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο με θαλασσινό άρωμα για το μεσημεριανό σας Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα φετουτσίνι al dente για περίπου 7 λεπτά σε άφθονο αλατισμένο νερό και έπειτα τα στραγγίζετε.Στο μεταξύ ψιλοκόβετε το σολομό σε λεπτές μικρές λωρίδες, ξύστε τη φλούδα του λεμονιού...