Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Για τα μπιφτέκια Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Ζεσταίνουμε αρκετά ένα βαθύ τηγάνι (να έχει καπάκι) και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και να βάζουμε στο τηγάνι. Μόλις σχηματίσουν κρούστα από την κάτω πλευρά τα...