Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Λαχταριστή και καλοκαιρινή σαλάτα για όλες τις ώρες Για τη σαλάτα Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι για 8 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.Το βάζουμε σε σαλατιέρα.Προσθέτουμε τον τόνο καλά στραγγισμένο, το αβοκάντο και το τυρί.Για τη σως Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά της...