Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό με ξεχωριστή γεύση Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με τις καυτερές πιπεριές μέχρι να βγάλουν το άρωμα τους. Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κρατάμε στην άκρη.Στη συνέχεια σουρώνουμε το λάδι και αφαιρούμε τις πιπεριές....