Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Βάζουμε το κιμά στο ξύλο κοπής. Προσθέτουμε το κρεμμύδι την ντομάτα, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και με το μαχαίρι μας κόβουμε τα υλικά ξανά και ξανά (το μείγμα απλώνεται με το κόψιμο, το μαζεύουμε με το μαχαίρι και συνεχίζουμε).Στο τέλος το μείγμα θα...