Για να παραμείνουν τραγανές οι πίτες τις αφήνετε να κρυώσουν χωρίς να τις σκεπάσετε. Την επομένη μέρα, εάν θέλετε να τις ζεστάνετε, τις ραντίζετε με λίγο νερό ή τις σκουπίζετε με βρεμένο πανί και μετά τις βάζετε για λίγο στο φούρνο.
Μπισκότα με Κράνμπερις και Φυστίκι By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: November 24, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:20 κομμάτια (10 Servings) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:10 mins ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:50 mins ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ:60 mins Πανεύκολα τραγανά Ιταλικά μπισκότα (biscotti) με υπέροχη γεύση και άρωμα! Η ελάχιστη ποσότητα...