Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Βήμα 1 Κρέµα-µους µαύρης σοκολάτας: Βάζετε την ψιλοκοµµένη σοκολάτα σε ένα µπολ, ζεσταίνετε την κρέµα γάλακτος, µέχρι να αρχίσει να κάνει φουσκάλες και την περιχύνετε. Χτυπάτε το µίγµα µε το σύρµα µέχρι να γίνει λείο και να οµογενοποιηθεί. Προσθέτετε ένα – ένα τους κρόκους...