Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα καρότα
Ρίχνουμε τον αρακά,χωρίς να τον έχουμε αποψύξει,και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για άλλα 5 λεπτά ανακατευόντας καλά
Προσθέτουμε τις πατάτες,τον χυμό,τον άνηθο,αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τόσο νερό...