Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Λαχταριστά μάφινς για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και όχι μόνο Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το γάλα και τη μαγιά.Συμπληρώνουμε το βούτυρο και το γάλα και αν η ζύμη είναι πολύ σκληρή προσθέτουμε και άλλο γάλα.Αλευρώνουμε μια επιφάνεια στον πάγκο της...