Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Σε κατσαρολάκι βάζετε ένα φλιτζάνι νερό, το κονιάκ και τις σταφίδες και τις βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να φουσκώσουν. Τις κρυώνετε και τις σουρώνετε.Σε μπολ βάζετε τον ανθότυρο και τον θρυμματίζετε καλά με ένα πιρούνι. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά να γίνει το...