Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί, μετά βάζουμε τον κιμά τον ανακατεύουμε ως που να ασπρίσει, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι αλάτι πιπέρι ρίγανη το φύλλο δάφνης, τα αφήνουμε λίγο να βγάλουν τα αρώματα τους.Τρίβουμε τις ντομάτες τις προσθέτουμε κι αυτές, τον πελτέ...