Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Διαλύουμε ½ φακελάκι μαγιά στο νερό. Βάζουμε στο μπολ 200 γραμμάρια αλέυρι, ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και το αλάτι και ζυμώνουμε.Διαλύουμε ½ φακελάκι μαγιά στο νερό. Βάζουμε στο μπολ 200 γραμμάρια αλέυρι, ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και το αλάτι και ζυμώνουμε.Αφήνουμε λίγη...