Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Για το ρύζι Πλένουμε το ρύζι και το βάζουμε μαζί με το νερό να βράσει. Το αλατίζουμε και ρίχνουμε το σαφραν. Ανακατεύουμε και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πιει όλο το νερό. Στο τέλος ρίχνουμε το βούτυρο και το βάζουμε σε καλούπι.Για το κοτόπουλο Κόβουμε τα στήθη σε μικρά...