Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Για τη χωριάτικη τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο, βάζουμε πρώτα το αυγό, τον κρόκο, το λάδι και την μαγιά σε ένα μπολ. Διαλύουμε το αλάτι στο νερό και το προσθέτουμε στα υλικά. Με ένα πιρούνι ή σύρμα, χτυπάμε το μείγμα να σπάσουν τα αυγά. Σιγά σιγά, ρίχνουμε το αλεύρι. Όχι όλο μαζί....