Μπαρμπούνια τραγανά με αλμύρα και λαχανικά

Μπαρμπούνια τραγανά με αλμύρα και λαχανικά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι και το καρυκεύετε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,και πάπρικα. Αλευρώνετε τα φιλέτα μπαρμπουνιού με το αρωματισμένο αλεύρι.Σε ένα τηγάνι, ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε την σκελίδα σκόρδο και την σοτάρετε για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλει το...