HARISSA ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΣΙΛΙ ΧΑΡΙΣΣΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Για να κάνετε πιο γευστική και τραγανή τη σπιτική σας πίτσα, βάλτε στη ζύμη λίγη ζάχαρη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Harissa: Καυτερή πάστα τσίλι
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Γαστρονόμος
Όταν μιλάμε για καυτερές σάλτσες σίγουρα η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό είναι η βασίλισσα αυτών, η harissa
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ